Algehele informatie

BEZORGKOSTEN PER GEMEENTE

Bezorgkosten in de regio’s West Brabant en gedeelte van Zeeland.

Gemeente Reimerswaal € 40,-
Gemeente Tholen € 40,-
Gemeente Woensdrecht€ 30,-
Gemeente Bergen op Zoom € 20,-
Gemeente Steenbergen € 30,-
Gemeente Roosendaal € 50,-

Genoemde prijzen zijn voor het bezorgen en voor het ophalen van de goederen. Voor grotere afstanden rekenen wij € 2,- per gemaakte kilometer.

Neem contact op

BEZORGINFORMATIE

Wij bezorgen in heel de regio op de door u gewenste locatie. Geef in uw aanvraag altijd duidelijk het afleveradres aan, dan ontvangt u in uw bevestiging de transportkosten die wij voor het bezorgen en ophalen in rekening brengen. Wij leveren standaard op de begane grond, aan de voordeur (Informeer anders naar onze voorwaarden)

 

Extra wachttijd: Onze bezorger zal daar laden en/of lossen waar hij met de wagen redelijkerwijs kan komen. Indien het laden/lossen langer duurt dan 15-30 minuten, dan wordt de tijd die langer duurt doorberekend, evenredig aan de tijd die het geduurd heeft.

 

Zelf een bestelling ophalen en geen bezorgkosten. Dat gaat niet zomaar! Voor de kwaliteit van onze materialen te waarborgen worden de gehuurde materialen alleen meegegeven als de huurder beschikt over een gepast voertuig of dichte aanhangwagen, waar de gehuurde materialen netjes en stevig in geplaatst kunnen worden.

Neem contact op